Μέθοδος Επιτυχίας

Φίλοι επιχειρηματίες, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί...
Η εκπαιδευτική μας ομάδα, διαμόρφωσε σύστημα ανάπτυξης Κέντρων Μελέτης με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising), η οποία σήμερα αποτελεί με το αναγνωρίσιμο σήμα, την πολύχρονη  εμπειρία και το ήδη διαμορφωμένο εκπαιδευτικό μοντέλο, την πλέον κατάλληλη επενδυτική πρόταση.
Η ιδέα ξεκίνησε, όταν η πολύπλευρη εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο και η αγάπη για την δυναμική εκπαίδευση σε νέα εκπαιδευτικά μοντέλα, συνδυάστηκε με τον επαγγελματισμό και την γνώση ειδικών επιστημόνων στο marketing, στην εκπαιδευτική έρευνα και στην εκπαίδευση - διαχείριση - αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού των Εκπαιδευτηρίων, ώστε να προσφέρουμε νέες επαγγελματικές δυνατότητες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Ο στόχος μας για συνδυασμό του μέγιστου επιχειρηματικού κέρδους με την προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μπορεί να επιτευχθεί είτε με την ίδρυση αυτόνομου Κέντρου Μελέτης, είτε με την δημιουργία Κέντρου Μελέτης, σε προϋπάρχουσα εκπαιδευτική δομή (Φροντιστήριο ΜΕ - Κέντρο Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών – Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1).
Και στις δύο περιπτώσεις το Κέντρο Μελέτης θα λειτουργεί εκπαιδευτικά με την μέθοδο «Μαθαίνω έξυπνα» και η οποία θα παρέχεται με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising) η οποία βασίζεται σε πρότυπη οργανωτική και εκπαιδευτική δομή, σε δοκιμασμένη τεχνογνωσία, σε πολυετή εμπειρία και σε διαρκή ενημέρωση στα εκπαιδευτικά ζητήματα.
Τα Κέντρα Μελέτης που λειτουργούν με την μέθοδο «Μαθαίνω έξυπνα», αφενός εγγυώνται την επιτυχία στον εκπαιδευτικό τους στόχο και την επικερδή έκβαση της επενδυτικής πρωτοβουλίας και αφετέρου αποτελούν πλέον την πιο δημιουργική και προσοδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στον τομέα της εκπαίδευσης, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με δυναμική ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα.
Αν είσαι δραστήριος άνθρωπος, επιχειρηματίας ή εκπαιδευτικός, με διάθεση επενδυτικής δραστηριότητας, σου προτείνουμε να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ. Εμείς θα είμαστε κοντά σου, διότι το όνειρό σου είναι η πραγματοποίηση του δικού μας ονείρου.

 

Με εκτίμηση
Μυλωνάς Χρήστος
  Υπεύθυνος Ανάπτυξης